Рівне Інформ

Відбулася конференція трудового колективу університету

Відбулася конференція трудового колективу університету
341856 ПЕРЕГЛЯДІВ

31 серпня 2023 р. відбулися розширені збори трудового колективу Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

            Розпочала роботу конференції голова зборів трудового колективу університету Анжела Шуканова, яка оголосила порядок денний: звіт ректорки університету про виконання цільових показників діяльності Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка у 2022-2023 н.р. та завдання на 2023-2024 н.р.; про нагородження науково-педагогічних працівників університету відомчими нагородами.

          Хвилиною мовчання учасники зборів вшанували пам’ять про випускників університету, які загинули, обороняючи незалежність і територіальну цілісність України від військової агресії рф і співробітників університету, хто відійшов у засвіти протягом минулого навчального року.

          Очільниця університету Марина Гриньова привітала присутніх із початком нового навчального року, подякувала ЗСУ за можливість навчати і навчатися.

          У доповіді щодо виконання цільових показників діяльності Полтавського національного педагогічного університету імені В Г. Короленка у 2022-2023 н.р. та завдань на 2023-2024 н.р. ректорка Марина Гриньова наголосила на важливості підвищення наукового рейтингу навчального закладу, збільшенні кількості годин навчальних занять для здобувачів вищої освіти ЗВО, які викладаються англійською мовою (крім мовних дисциплін); розширенні баз практик та можливостей соціального партнерства із роботодавцями; проведенні організаційної та просвітницької роботи щодо необхідності здійснення міжнародної академічної мобільності в університеті для здобувачів вищої освіти.

            До обговорення питання щодо перспектив розвитку діяльності університету долучилися: начальник навчально-методичного відділу Дмитро Лобода; начальник навчального відділу Юрій Дзекун; начальник відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут.

          Дмитро Лобода наголосив на важливості збільшення кількості здобувачів вищої освіти, підготовка яких відбувається за дуальною формою навчання.

            Юрій Дзекун актуалізував питання щодо збільшення кількості іноземців та осіб без громадянства (у тому числі громадян країн-членів ОЕСР), які здобуватимуть освіту в ПНПУ імені В. Г. Короленка, продовженні співпраці з наявними фірмами-агентами, які займаються набором іноземців до університету та здійсненні пошуку нових агентів.

          Ірина Когут закцентувала увагу  на важливості збільшення кількості здобувачів вищої освіти, які братимуть участь у програмах міжнародної академічної мобільності (тривалістю не менше 1 місяця, за календарний рік);науково-педагогічних та наукових працівників, які братимуть участь у програмах міжнародної академічної мобільності або програмах закордонних стажувань (тривалістю не менше 1 місяця, за календарний рік).

          Василь Фазан, проректор із наукової роботи вручив дипломи доктора філософії випускникам аспірантури Руслану Ільченко (в галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки) та Марії Поляковій-Лагоді (в галузі знань 01 Освіта/Педагогіка).

          Очільниця університету за високі професійні досягнення вручила відзнаки Оксані Коваленко, доцентці кафедри історії України, Анастасії Момот, асистентці кафедри історії України, Олександру Кириленку, старшому викладачеві кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін.

            На завершення зустрічі ректорка Марина Гриньова подякувала кожному члену колективу за роботу в сприянні підвищення іміджу Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка як надійного освітнього партнера для територіальних громад Полтавщини.

 

© 2020 rivne-inform

Мої відео