Рівне Інформ

На Дніпропетровщині знову сталася смертельна ДТП. Хлопчика рятують

На Дніпропетровщині знову сталася смертельна ДТП. Хлопчика рятують
151760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Увечері 1 грудня у Кривому Розі сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя жінки. Її син залишився живим, проте є загроза ампутації ніжки.

Трагедія сталася на Дніпровському шосе. Було близько 18-ї години вечора, коли водій автомобіля "ГАЗ" здійснив наїзд на одразу двох пішоходів – жінку 33-х років та 5-річного хлопчика. Вони стояли на розділовій смузі, але це ніяк їх не врятувало. Від удару постраждалих відкинуло на зустрічну смугу, де вантажний автомобіль "ДАЗ" погіршив ситуацію, здійснивши другий наїзд. Водій цього автомобіля нічого не міг зробити для недопущення аварії. А от винуватець одразу покинув місце трагедії.

Від отриманих тяжких травм жінка загинула. Саме на неї більшою мірою прийшовся удар. Більшість травм вона отримала в ході другого наїзду. Такі пошкодження просто не давали шансів вижити.

Хлопчика ж вдалося врятувати. Його екстрено забрала швидка і це не дало йому піти вслід за мамою. Закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, роздроблена нога та загроза лишитися без неї – ось результати цієї страшної дорожньо-транспортної пригоди. Але головне – хлопчик живий. Лікарі борються за його здоров'я та життя, він у тяжкому стані.

Як повідомляє поліція області, водія, що скоїв наїзд, було розшукано. Його затримали. Ним виявився чоловік 45-и років. Чому він покинув місце трагедії – не повідомляється. Проте вину він визнає.

Водієві загрожує відповідальність за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальна санкція – 7 років позбавлення волі.

Слідство наразі триває.

© 2020 rivne-inform

Мої відео