Рівне Інформ

На Миколаївщині аферисти обдурили пенсіонера

На Миколаївщині аферисти обдурили пенсіонера
303885 ПЕРЕГЛЯДІВ

До поліції звернулася мешканка Харкова інформацією про те, що в її 69-річного батька, що мешкає у Южноукраїнську віддав невідомому чоловіку всі гроші начебто для лікування доньки після аварії, якої насправді не сталося.

Як зясувалося у ході розслідування, на телефон чоловіка подзвонили, аферист назвався  лікарем, та сказав, що постраждала післяаваріїзараз знаходиться в лікарні, здоров'я потерпілої у важкому стані, а для подальшого порятунку її життя  треба великі гроші. Віддати всю суму треба виключно помічнику, виходити з дому не треба.

10 тисяч гривень та 2600 доларів США чоловік віддав  злочинцю, чоловік усвідомив, що постраждав від дій шахраїв, коли подзвонив дочці.

Особу злочинця та його місцеперебування одразу встановили, це 37-річний уродженець РФ, розшукали його в місті Вознесенськ.

Зі слів поліції, керували злочинцем  інші увязнені, які відсиджують свій термін  на непідконтрольній Україні території.

Всі фінансизаробленіна даній схемі в той же момент перераховуються на рахунок організаторів

За словами відділу комунікації поліції, злочинець мешкав у Дніпропетровській області, та вже не перший раз притягується до кримінальної відповідальності.

Затриманого одразу доставили до відділу поліції, де того заарештували  у порядку ст. 208 КПК України. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 ККУ.

 

© 2020 rivne-inform

Мої відео