Рівне Інформ

Чоловік ледь не здійснив самогубство у Дніпрі на Херсонщині

Чоловік ледь не здійснив самогубство у Дніпрі на Херсонщині
394664 ПЕРЕГЛЯДІВ

Приблизно 4 грудня в місті Олешки Херсонської області людина намагалася покінчити з життям, використовуючи спробу втопитись в річці Дніпро. На щастя, працівники оперативно-розшукової служби завадили такому наміру.

 

В ході слідчих дій стало відомо, що “самогубцем” являється чоловік 35 років, мешканець Олешків. Він захотів здійснити таку мету після гучного конфлікту зі своєю дівчиною (співмешканкою).

 

Про жахливі наміри хлопця поліцію проінформував його товариш того ж дня в післяобідній час. Він сказав, що чоловік опублікував пост в інтернеті про бажання пригнути з високого моста в річку Дніпро з метою самогубства.

 

Отже, працівники поліції оперативно прибули на місце події, застали чоловіка, який ходить поблизу краю моста в роздумах та обережно розпочали з ним необхідну розмову. Чоловік був досить сумний і пригноблений. Правоохоронцям вдалося переконати його змінити своє рішення, і потім всі разом вони направились до відділу поліції, де з 35-річним громадянином провели заспокійливу психологічну бесіду. Близькі люди чоловіка приїхали до нього і пообіцяли завжди підтримувати його у щасливі та скрутні часи.

 

На щастя, все обійшлось.

© 2020 rivne-inform

Мої відео