Рівне Інформ

На Ріненщині жителі потерпають від викидів

На Ріненщині жителі потерпають від викидів
269705 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жителі міста на Рівненщині вже котрий рік потерпають від повітря з викидами через місцеве підприємство.




Місцеві жителі Рівненщини дихають повітрям з викидами. Жителі міста Костополь вимушені жити поряд з підприємством, яке їх вбиває.



Жителі вже звертались, до всіх органів, але допомоги так і не отримали. Тим часом підприємство продовжує свою діяльність.




За словами одного жителів, подвір'я міста покриті золою, сажею та тирсою.Мешканці вже не перший рік ведуть війну з підприємством-забруднювачем.



Як зазначається, наслідки виробництва у вигляді сажі розпізнаються вулицями міста, та одязі та інших речах залишаються темні плями.




Проте про, це ніщо у порівнянні з димом, які жителі вдихають постійно. Через якість повітря та неприємний запах, люди хворіють, додають місцеві.



Мешканці зверталися і до поліції, прокуратури, проте відповідь давали завжди на користь підприємства.



Як зазначають жителі, директором заводу є місцевий депутат обласної ради.



Депутат впевнений, що ніяких викидів від його підприємства немає. За його словами на заводі працює найсучасніше обладнання та стоять фільтри. Причиною забруднень чоловік вважає вантажні машини, що проїздять неподалік.

 

Проте жителі впевнені що шкодить їх здоров'ю саме підприємство. Вони неодноразово знімали завод вночі.

 

Мешканці міста планують звертатися до суду,  якщо і ці дії не будуть мати наслідки, то будуть переходити до радикальних -  перекривати дорогу.

© 2020 rivne-inform

Мої відео