Рівне Інформ

Шон Кові та впровадження тренінгової програми «Лідер у мені» на Черкащині

Шон Кові та впровадження тренінгової програми «Лідер у мені» на Черкащині
266852 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завтра, 28 січня, о 16:30 відбудеться онлайн-конференція з Шоном Кові, президентом FranklinCovey Education. У конференції візьмуть участь представники влади, місцевого самоврядування та освітньої спільноти України, які охоче відгукнулися на можливість. Захід буде присвячений річниці підписання офіційного партнерства між FranklinCovey Co (Education) USA та Leader Ukraine.

Кові є президентом організації, він керує всіма міжнародними партнерствами в більш ніж 140 країнах. Його мета – змінити освіту, донести принципи та лідерські навички дітям, вчителям і, зокрема, школам. Попередником Шона був його батько, відомий всім як Легендарний Стівен Кові, автор бестселера «7 звичок високоефективних людей».

Серед гостей, які відвідають онлайн-захід, будуть представники Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації освіти, начальники управлінь та відділів, представники шкіл та управління освіти, освітяни, голови територіальних громад, органів влади та місцевого самоврядування, уряди. На конференції виступить Шон Кові, який оголосить про результати та перспективи FranklinCovey Education в Україні.

Роль Черкащини у розвитку FranklinCovey Education Ukraine неоціненна. Команда FranklinCovey Education Черкаської області та її регіональний представник Юлія Чабаненко зайняли активну позицію у 2020 році та одними з перших долучилися до впровадження тренінгової програми «Лідер у мені».

© 2020 rivne-inform

Мої відео