Рівне Інформ

Потрійне ДТП: Ситуація на трасі Київ – Чернігів

Потрійне ДТП: Ситуація на трасі Київ – Чернігів
44688 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 30 листопада 2020 року о 16:30 трапилась аварія на повороті до смт Велика Димерка (Броварський район, Київська область).

На трасі Київ – Чернігів (М-01) в районі села Скибин автомобіль марки Tesla під час розвороту вантажника MAN на великій швидкості в’їхав під причіп фури. Вантажівка виштовхнула електрокар на зустрічну смугу, по якій в цей час їхав водій автомобіля Volkswagen LT. Чоловік мікроавтобуса не зміг вчасно зреагувати на зустрічну машину, в результаті чого відбулась аварія.

Учасники події одразу викликали медиків та працівників поліції.

У Volkswagen знаходився чоловік 50 років, в Tesla в цей момент було двоє осіб – 37-річний водій та приблизного віку жінка, яким після зіткнення було необхідно розрізати авто, щоб розблокувати вихід, адже авто після ДТП було у критичному стані.

В чоловіка електрокару під час огляду медиків не виявили ніяких пошкоджень, пасажирку довелось госпіталізувати та відвезти до лікарні в місті Бровари. У жінки підозри на перелом плечової кістки та забої голови.

Водій вантажного автомобіля MAN також не постраждав.

Правоохоронні органи з моменту ДТП з’ясовують причини такого зіткнення.

Два місяці тому на цій трасі сталося два смертельних ДТП: 9 жовтня 2020 року на 73-тьому кілометрі водій SINOTRUK HOWO через дві суцільні смуги зіткнувся з водієм тягача DAF. Водій загинув на місці.

Ще одна аварія відбулася через декілька годин того ж дня: на 62 кілометрі водій автомобіля Renault Traffic та водій Skoda Fabia зіткнулись в пішохода, який помер на місці події.

Перший день зими, а це означає, що скоро почнуться морози та ожеледиця, тому авто потрібно підготувати до зимового сезону та дотримуватися правил дорожнього руху!!!

За новинами транспортних подій слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте здорові!!!

© 2020 rivne-inform

Мої відео