Рівне Інформ

Підпал «Чорноморської зорі»: події на Одещині

Підпал «Чорноморської зорі»: події на Одещині
39012 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вранці, 7 грудня 2020 р. близько о 5:30 в поселенні Затока Одеської області сталася пожежа на базі відпочинку «Чорноморська зоря», яка розташована в Білгород-Дністровському районі по вулиці Приморська, 39.

Одночасно загорілись чотири одноповерхових будинки з дерева, розташовані один біля одного. Рятувальники приїхали на виклик швидко та о 6:30 локалізували пожежу, не допустивши розповсюдження вогню на таких же 20 будинків. Повністю загасити полум’я вдалося через сорок хвилин.

Площ займання вогню розкинулась близько на 500 квадратних метрів, врятувати перші чотири будинки не вдалося – конструкція повністю згоріла.  Постраждалих під час обшуку території не виявили, адже база відпочинку сезонна та зараз не працювала. Пожежники допускають, що ймовірно відбувся підпал.

Під час рятувальної операції залучили 21 людину особового складу та три одиниці спеціальної техніки.

З якими намірами та хто зробив це встановлює служба поліції та слідчо-оперативна група.

В Білгород-Дністровському районі сьогодні ускладнились роботи портів через сильні пориви вітру та шторми, не даючи лоцманського проведення суден (плавати біля берегів). Шторми також будуть  в портах Одеси, Південного та Чорноморська.

Також сьогодні вночі горіли склади в Овідіопольському районі по вулиці Ангарська, 13. Складські приміщення використовувались як СТО, тому горіла техніка та майно. Площа займання складає близько 50 квадратних метрів. До залучення гасіння вогню приєдналось три одиниці пожежно-рятувальної техніки та майже 15 осіб особового складу. Причини горіння не встановлені та будуть з’ясовуватися у ході розслідування.

За новинами Одещини та свого слідкуйте на сайті, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, бережіть себе та будьте здорові!!!

© 2020 rivne-inform

Мої відео