Рівне Інформ

“Заберіть мене від тата!” – з такими словами звернувся хлопчик з Миколаєва до судді!

“Заберіть мене від тата!” – з такими словами звернувся хлопчик з Миколаєва до судді!
15321 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Миколаєві все ще триває суд, під час якого дідусь намагається позбавити батьківських прав свого зятя. За словами чоловіка, Андрій постійно б’є та принижує свого сина, хлопець не хоче повертатись додому, через те, що він боїться, що з ним може трапитись те ж саме, що і з його матір’ю. Тим паче, що чоловіка наразі звинувачують у вбивстві власної дружини.

Попередній розгляд цієї справи трапився 22 лютого, проте рішення поки не винесли, адже необхідно буде провести ще одне слухання. Під час проведення судового засідання в залі знаходились соціальні служби, які в один голос із суддею зазначили, що дитина не хоче повертатись до батька, адже він його боїться.

Сторона обвинувачення в обличчі дідуся, зауважує, що одинадцятирічного хлопчика дочка відвезла до нього ще тоді, коли була живою. Вона поскаржилась батькові на те, що її домівка перетворилась на суцільне побоїще, тож дитині там не місце. Проте сама повернулась додому, що коштувало їй життя. Також сам хлопчик розповів про те, що тато постійно його б’є, тож він в жодному разі не хоче повертатись додому.

Батько дитини не заперечує те, що інколи підіймав руку на дружину і те, що бив її по заборонених місцях. Також він підтвердив й те, що він бив сина, проте, на його думку, це було лише для його виховання. Чоловік підкреслив, що він був прекрасним батьком, адже постійно відвозив сина в школу на авто та дарував йому подарунки. А от дідусь не зможе повністю виховати дитину. З ними є великий ризик того, що хлопчик стане наркоманом.

Засідання тривало довго, багато чого встигли сказати за цей час, проте дідусь запевнив, що зможе попіклуватись про дитину. А от обвинувачуваний не має навіть грошей для цього. Тож з ким залишиться дитина, поки невідомо. Проте суддя хоче задовольнити прохання дитини.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 rivne-inform

Мої відео