Рівне Інформ

Студенти з Сум показали себе на Всеукраїнському конкурсі!

Студенти з Сум показали себе на Всеукраїнському конкурсі!
11575 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відбувся Всеукраїнський конкурс студентських стартапів від мережі бізнес-інкубаторів YEP. Команда з Сум гідно представила своє місто та посіла третє місце. В конкурсі брали участь 120 команд, проте лише 10 із них змогли дійти до фіналу. Серед них була й команда Сумського державного університету зі стартапом «ОК-TOWN».

Що являє собою їхній проєкт? Насправді «ОК-TOWN» є розвиненою інтернет-платформою, яка слугуватиме для того, щоб розвивати туризм у місті. В цьому маркетплейсі знаходиться вся інформація стосовно екскурсій та місць для відпочинку в Сумах. Студенти запропонували з’єднати все місто в єдину систему. Тобто на цьому сервері будуть представлені всі підприємства, які працюють у сфері туризму. Таким чином автори проєкту планують підняти трафік, що сприятиме покращенню нинішньої ситуації.

Фінальний пітч відстоювала Олена Касьян, випускниця магістерської програми «Державне управління та адміністрування». Вона прекрасно захистила сам стартап та показала, в чому всі його переваги перед іншими, що представлені на конкурсі. Ініціював стартап Артем Рудиченко, студент третього курсу спеціальності «Облік та оподаткування». Ментори команди переможців: Олександр Кубатко, доцент кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування, та Сергій Солодовніков, голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених (НТСА) СумДУ.

Сам конкурс вирішили відкрити минулого року. Його започаткували для того, аби студенти мали змогу спробувати себе не просто в ролі тих, хто навчається теорії, а і в ролі тих, хто може самостійно створити щось своє. Ініціатори переконані, що цей конкурс став прекрасною можливістю для студентів перевірити себе.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 rivne-inform

Мої відео