Рівне Інформ

БІЛЬШЕ УВАГИ ПІДГОТОВЦІ ШТАБІВ

БІЛЬШЕ УВАГИ ПІДГОТОВЦІ ШТАБІВ
195026 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом стратегічного командно-штабного навчання “Об'єднані зусилля — 2021” офіцерами збройних сил країн-членів НАТО проведено оцінку знань, які були наданні українським офіцерам у ході підготовки до даного навчання.

Про це, підбиваючи підсумки маневрів, повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

- За допомогою наших радників було проведене практичне відпрацювання документів, які за змістом відпрацьовуються в країнах Північноатлантичного альянсу. Зокрема, розглядалася реальна обстановка у ході навчання, а також застосовувався той зміст, який відповідав реальності на різних етапах ведення бойових дій, - наголосив командувач.

Крім того, генерал-лейтенант Сергій Наєв зазначив, що в ході уточнення планувальних документів використовувалася методика, в основі якої лежить стратегічний підхід щодо визначення критичних важелів, які можуть вплинути на розвиток ситуації.

- У ході спільної роботи з іноземними посередниками було обговорене питання подальшої нашої роботи у майбутньому. А, саме, проведення спільних навчань на рівні штабів, а також обміну інформацією виключно за допомогою документів, які запроваджені в країнах-членах НАТО, - підкреслив командувач.

На його думку, українські підрозділи вже певний час розуміють своїх партнерів на тактичному рівні.

- Ми маємо вміти правильно управляти не лише своїми підрозділами, а й багатонаціональними військовими частинами, які будуть залучені у проведенні спільних з нами операціях, - зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Разом переможемо!

Відділ зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

© 2020 rivne-inform

Мої відео