Рівне Інформ

Державні послуги стають доступнішими!

Державні послуги стають доступнішими!
251553 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні функціонує онлайн-гід з державних послуг– інформаційний портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
"Сьогодні на сервісі доступна інформація про 1170 послуг — місце, строки, вартість, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Інформація постійно оновлюється і невдовзі на портал буде перенесено 100% державних послуг в Україні. Послуги розподілено за 17 категоріями залежно від сфери діяльності та 36 життєвими подіями", - зазначає Тарас Грень начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).
Гід розміщено на порталі «Дія» за посиланням: https://guide.diia.gov.ua/.
Серед найбільш популярних в Україні державних послуг, які вже доступні на онлайн-сервісі:
отримання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
державна реєстрація фізичної особи-підприємця;
реєстрація місця проживання, в тому числі дитини до 14 років;
реєстрація народження.
Інформація постійно оновлюється і невдовзі на портал буде перенесено усі державні послуги в Україні.
На Гіді з державних послуг працює зворотний зв’язок. Якщо ви не знайшли інформацію про послугу чи виявили помилку в наявній інформації – можете скористатись зворотним зв’язком і послуга обов’язково з'явиться на сервісі. Зворотний зв'язок допомагає покращити сервіс, виявити проблемні напрямки та найбільш популярні послуги. 

© 2020 rivne-inform

Мої відео