Рівне Інформ

Бюджет ЄС на 2022 рік: "Відновлення – пріоритет номер один"

Бюджет ЄС на 2022 рік: "Відновлення – пріоритет номер один"
321444 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Європарламенті відбувається обговорення майбутнього бюджету для альянсу. Головні тези вже не змінні декілька років: підтримка бізнесу і молоді, проте в цьому році пріоритетною ціллю буде відновлення після пандемії.

«Пріоритетом номер один є підтримка і відновлення економіки після кризи Covid-19, а також, важливо закласти основу для стійкішого Союзу між державами. Ми хочемо інвестувати в динамічну економіку, щоб допомогти малим та середнім бізнесам, а також маємо інвестувати у робочі місця для молоді.  Другим пріоритетом буде продовження цифрової та "зеленої" трансформації.

Ми також хочемо приділити особливу увагу молодому поколінню та нашим дітям. Тут Erasmus+ (програма обміну для студентів) та Європейський корпус солідарності, можливо, два найбільш помітні приклади, але зрештою більшість наших програм прямо чи опосередковано також спрямовані на молодь. Важливо бути справді сильним і єдиним тут, у Парламенті, тому що таким чином ми зможемо досягти кращих результатів у переговорах із Європейською Радою.

 

Після кризи ми маємо бути амбітними. Ми маємо інвестувати. Це є основна ідея. На практиці це означає збільшення інвестицій та надання допомоги тим, хто найбільше постраждав.» - коментує депутат Європарламенту Карло Ресслер.

© 2020 rivne-inform

Мої відео