Рівне Інформ

Європейський банк реконструкції та розвитку виділив 600 мільйонів євро на підтримку жіночого бізнесу в Туреччині

Європейський банк реконструкції та розвитку виділив 600 мільйонів євро на підтримку жіночого бізнесу в Туреччині
1219 ПЕРЕГЛЯДІВ

ЄБРР знову підтвердили свою прихильність до розширення прав та можливостей жінок у Туреччині, виділивши 600 мільйонів євро на підтримку бізнесу, очолюваного жінками.

Підкріплюючи свою прихильність до розширення прав та можливостей жінок та їхньої участі в робочій силі, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) виділяє 600 мільйонів євро у вигляді нового фінансування для турецьких жінок-підприємців. Ці кошти будуть надіслані через місцеві банки та надані відповідним вимогам підприємствам, керованим жінками, в рамках розширеної програми ЄБРР "Жінки у бізнесі".

Президент ЄБРР Оділь Рено-Бассо під час візиту до Туреччини заявила: "Гендерна рівність є основним елементом у просуванні здорового бізнесу та забезпеченні сталого зростання. Це особливо актуально для країн, в які інвестує ЄБРР, де доступ до фінансування часто заважає жінкам вести чи розвивати свій бізнес. Працюючи з нашими сильними партнерськими фінансовими інститутами, ЄБРР сповнений рішучості скоротити розрив у фінансуванні для жінок-підприємців та допомогти Туреччині вивільнити можливості жінок".

Denizbank, один із ключових турецьких кредиторів, уже отримав від ЄБРР інвестиції у розмірі 50 мільйонів доларів США для кредитування бізнес-леді. Очікується, що його приклад наслідуватимуть ще кілька місцевих фінансових установ.

 

 

 

© 2020 rivne-inform

Мої відео