Рівне Інформ

У Кривому Розі сталася бійка зі смертельним наслідком

У Кривому Розі сталася бійка зі смертельним наслідком
281828 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кривий Ріг не перестає дивувати своїми нещасними випадками. Цього разу там сталася бійка з використанням зброї. Є постраждалі.

У неділю, 5 грудня, увечері очевидці повідомили про те, що в одному із дворів міста, судячи зі звуків, відбувається бійка. Можна було почути крики, а потім навіть постріли. На місце викликали патрульних поліцейських.

І дійсно, в одному із дворів району Металургів сталася групова бійка, де в хід пішла зброя. З поки що незрозумілих та не встановлених причин зчинився конфлікт між двома групами іноземців. Абсолютно всі учасники цієї ситуації були саме представниками інших країн. В ході конфлікту з'явилися ніж та вогнепальна зброя. І серед поранень, що отримали учасники бійки, є і смертельні.

Так, один із чоловіків отримав смертельне вогнепальне поранення в грудну клітину. Інший же, 28-річний молодик має численні ножові поранення. Попередньо встановлено, що спочатку загиблий наніс ці поранення, а вже потім відбувся постріл.

Чоловік, що постраждав від ножа, наразі знаходиться у лікарні. У нього порізані обличчя, руки та тіло. Він затриманий в лікарні та перебуває під цілодобовим конвоєм.

Наразі встановлюються причини, учасники та хід бійки. Триває досудове розслідування. Чоловікові, що вижив, планують повідомити про підозру та обрати міру запобіжного заходу. Йому загрожує відповідальність за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Санкції передбачають до 15 років позбавлення волі. Проте для початку чоловікові треба вийти зі стін лікарняного закладу.

© 2020 rivne-inform

Мої відео