Рівне Інформ

Ілона Маска назвали "Людиною року"

Ілона Маска назвали "Людиною року"
340018 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожного року підводяться підсумки щодо впливу різних людей на суспільство. І хоча різні видання можуть мати якісь свої номінації чи премії, але всі чекають результатів від "Time" – одного з найвідоміших та найвпливовіших журналів. І цього року видання у своїй традиційній головній номінації відзначило Ілона Маска.

"Людина року" – це один із найвідоміших рейтингів від журналу "Time". Саме тут такий конкурс з'явився вперше. І існує він уже майже 95 років, щорічно присвоюючи тій чи іншій особистості таке звання та друкуючи її на обкладинці. Хоча інколи бували й випадки, коли там з'являлися, наприклад, фото Землі, комп'ютер як "Винахід року" чи "Ти", щоб нагадати всім, що "Людина року" хоч і гучний титул, але всі ми є такими людьми й всі впливаємо на світ. Величезна кількість політиків вже побувала на обкладинці, наприклад Меркель та Обама. Також "Людиною року" визнавалися Марк Цукерберг (засновник Facebook), Білл Гейтс (автор Microsoft) та навіть Ґрета Тунберґ. Цього ж року це звання отримав Ілон Маск.

Це було очікувано, що рано чи пізно Маска визнають "Людиною року". Його вплив на суспільство та навіть людство в цілому – колосальний. Так, він є одним із найбагатших людей світу, на початок 2021 він і взагалі був найбагатшим. Але це і не дивно, адже він був причетний, наприклад, до створення PayPal, його компанія SpaceX є однією з найголовніших у космічній галузі, а Tesla вже давно відома як машина, що береже екологію. Тому дійсно, його вплив величезний.

Зі слів головного редактора "Time", Маск закономірно отримав таке звання, адже хоча він і найбагатша людина планети, але у нього навіть немає власного будинку. Він створює та запускає супутники. І його головна ціль – врятувати Землю за допомогою технологій. Цього року його ім'я постійно зустрічалося як інфопривід, тому й на життя видання він також дуже вплинув. Тож хто ще, як не він.

Це дійсно великого вартує, бути названим "Людиною року" за версією "Time". Тож Маска можна лише привітати з цим.

© 2020 rivne-inform

Мої відео