Рівне Інформ

Дійшла до фінішу модернізація приймального відділення на Рівненщині

Дійшла до фінішу модернізація приймального відділення на Рівненщині
319419 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Березне Рівненської області нарешті закінчилися ремонтні роботи у приймальному відділені екстреної медичної допомоги центральної районної лікарні. Установа була реконструйована за допомогою проєкту “Велике будівництво” Володимира Зеленського.

 

За допомогою будівельно-монтажних робіт медичний заклад тепер має приміщення для цифрової рентгенографії, томографії та для проведення ультразвукової діагностики. Крім того, були створені сучасні кабінети для малих операцій, для відвідування таких лікарів, як травматолог, лор, гінеколог та офтальмолога. Встановлено новітні пристрої задля надання кращої медичної допомоги.

 

Відповідно до підрахунків експертів, територія відділення загалом збільшилася приблизно на 775 квадратних метрів. Також в експлуатацію медичному закладу буде надано новий комп’ютерний томограф, апарат для проведення УЗД та рентгену.

 

Також зазначається, що наразі лікарня повністю облаштована для пацієнтів з інвалідністю чи інших маломобільних людей. Ще позитивні зміни чекають правила прийняття пацієнтів. Скоро відділення функціюватиме повністю.

 

 

 

© 2020 rivne-inform

Мої відео