Рівне Інформ

З ФРАНЦІЇ ДО УКРАЇНИ ПРИБУЛО 50 ТОНН ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

З ФРАНЦІЇ ДО УКРАЇНИ ПРИБУЛО 50 ТОНН ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ
308942 ПЕРЕГЛЯДІВ
У межах міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід» із Франції до України прибуло чотири автопотяги з гуманітарним вантажем загальна вага якого становить 50 тонн.
Як повідомив засновник ініціативи, командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, вантаж призначений для мешканців населених пунктів, що знаходяться в районі ведення бойових дій, а також для біженців.
– Гуманітарну допомогу передано Асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» на чолі з віцепрезидентом пані Діаною Дольс. Вантаж доставлено в Україну за безпосереднього сприяння «Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України» президентом якої є Леонід Костюченко, а також підприємства «Санагро Украïна» - директор Олександр Скрипка, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач додав, що допомога складається з харчових продуктів, засобів гігієни, одягу та ковдр, товарів для дітей, ходунків, ліків, виробів медичного призначення, інвалідних колясок тощо.
За його словами розмитнення вантажу та іншу необхідну роботу здійснено завдяки організації Міжнародний волонтерський логістичний центр «Марлог», керівником якої є Наталка Попова.
- Дякую нашим партнерам, які у складний для нашої країни час, продовжують займатися збором та наданням гуманітарної допомоги українському народові. Підтримка міжнародної спільноти для нас є надзвичайно важливою, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Варто зазначити, що за минулий рік до України із Франції в межах проєкту «Допомога Схід» надійшло понад 83 тони гуманітарної допомоги на суму понад 29 млн грн, яку було доставлено до 25 медичних закладів, як в районі проведення операції Об’єднаних сил, так і в інших регіонах країни.
Разом переможемо!

© 2020 rivne-inform

Мої відео