Рівне Інформ

115 окрема механізована бригада - "Наша громада пишається своєю військовою частиною"

282418 ПЕРЕГЛЯДІВ
У такі важкі часи, як зараз, дуже важливо мати справжніх героїв, які надійно захищають державу від ворога. Важлива також підтримка громадян, адже їхня віра дає колосальну наснагу захисникам, які щодня перебувають на фронті і б’ються з ворогом на передовій. Наша громада, як і всі громадяни, висловлюють величезну подяку 115 окремій механізованій бригаді за її героїзм та військові подвиги. Ми пишаємося бійцями, які входять до її складу і впевнені, що їхня сміливість і професіоналізм принесуть нам таку бажану перемогу.
 

Представники громади висловили подяку ЗСУ, зокрема 115 окремій механізованій бригаді, подякували їм за їхню мужність і відвагу у боротьбі з ворогом, побажали якнайшвидше повернутися додому живими та неушкодженими.

 
Члени громади від імені своїх родин та всіх українців низько вклоняються своїм героям, побажали їм мати достатньо здоров’я та сили, аби відстояти нашу країну, захистити всіх нас і не допустити у поки що мирні міста і села ту нечисть, яка зруйнувала чимало місць в Україні.
 
Учасники громади різного віку висловили особливу подяку військовим ЗСУ та 115 бригаді за те, що вони протягом кількох місяців мужньо тримають відносно мирне небо над значною частиною території України. Адже саме завдяки їм у великій частині областей нашої держави громадяни можуть практично спокійно спати у себе вдома, ходити на роботу, вчитися, пити зранку каву і не боятися за своє життя та за безпеку своїх близьких. Якби не наші сміливі захисники, ми не могли б сподіватися на відносний спокій у жодному з наших регіонів. Адже завдяки старанням ЗСУ війна не просувається вглиб України та на її західні регіони. Військові можуть бути впевнені, що жителі спокійних і майже безпечних ділянок нашої землі кожного дня пам’ятають, кому вони завдячують своїм спокоєм і можливістю не жити в укриттях. Представники нашої громади хочуть, аби військові знали, що коли вони перебувають в окопах, мільйони українців пам’ятають про їхні подвиги та моляться за них. Як представники громади, так і всі інші громадяни нашої держави переживають за наших захисників, сподіваючись, що бійці повернуться додому живими й здоровими до своїх родин.
 
На честь захисників та всієї нашої держави діти громади виконали гімн України. Молоде покоління, яке виховується у патріотичному дусі та вже у свої юні роки перейнялось розумінням, що таке загарбання чужих територій, підготувало цікавий і дуже щирий виступ. Хлопці та дівчата заспівали державний гімн під акомпанемент синтезатора, присвятивши його військовим, які завітали до них у гості. Бійці 115 бригади були розчулені й з задоволенням заспівали гімн разом з дітьми та дорослими членами громади.
 
На честь військових 115 бригади висловилися члени громади різного віку та професій. Але об’єднувала їх єдина думка: всі пишаються своїми захисниками та підтримують їх на шляху до перемоги, а також дякують за щоденну самопожертву. Усі свідомі українці дійсно об’єдналися у цій війні проти спільного ворога. Тож увесь народ зараз є однією великою громадою, яка мріє про той день, коли наші сміливі бійці остаточно проженуть з нашої землі російську пошесть. Усі ми віримо в ЗСУ і сподіваємося, що цей день прийде якомога швидше і з мінімальними втратами. Впевнені громадяни нашої громади та держави в цілому й у швидкому звільненні нині окупованих територій. Адже там живуть українці-патріоти, які не дозволять росіянам панувати на нашій землі. Все буде Україна – говорять усі свідомі українці, вірячи у воїнів ЗСУ.
Теги: Наша громада пишається своєю військовою частиною,115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 rivne-inform

Мої відео