Рівне Інформ

ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил росії

ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил росії
424829 ПЕРЕГЛЯДІВ

‼️ ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил росії

? Країна-терорист має в своєму арсеналі всі види ядерної зброї. Як тактичну, так і стратегічну, але воєнна розвідка України постійно слідкує за її переміщенням. Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив в ефірі національного телемарафону.

▫️ «По-перше, ми знаємо усі місця зберігання. По-друге, ми знаємо кількість і розміщення носіїв ядерної зброї саме тактичного рівня. Ми постійно відслідковуємо всі переміщення всіх носіїв. Ми слідкуємо за активними заходами, які може проводити чи проводить дванадцяте головне управління міністерства оборони рф. Саме воно відповідає за підготовку і доставку ядерних зарядів до зброї», — зазначив Вадим Скібіцький.

☝️ Попри те, що цей процес не простий, але в ГУР МО України є досвід моніторингу та розвідки стратегічних та інших навчань саме ядерних сил, які проводилися починаючи з 2014-го року і раніше. 

▫️ «Тобто ми знаємо всі процедурні питання. Через це ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил росії», – підкреслює представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2020 rivne-inform

Мої відео