Рівне Інформ

Ремонтно-відновлювальний батальйон 115 окремої механізованої бригади ЗСУ щодня в строю наближає перемогу!

376644 ПЕРЕГЛЯДІВ
Ремонтно-відновлювальні батальйони в умовах жорстокої російсько-української війни мають не менше значення, ніж бойові підрозділи. Адже вони, майже так само ризикуючи життями, відновлюють пошкоджену ворогом військову техніку, повертаючи її до робочого стану, тим самим допомагаючи нашій армії вистояти.
 
Підрозділ ремонтно-відновлювального батальйону 115 окремої механізованої бригади з самого початку повномасштабного вторгнення виконує роботи підвищеної складності й важливості. Він являє собою дружній кістяк з хоробрих найкращих фахівців своєї справи, які, ризикуючи своїми життями на передовій, щодня виконують часом непомітну, але дуже важливу місію.
 
Командир батальйону Олексій Тихоненко детальніше розповів про свій батальйон, не приховуючи гордість за всіх бійців. 100 відсотків особового складу батальйону – від офіцера до кожного солдата, крім ремонту, відновлення та евакуації озброєння та військової техніки, мають великий досвід та бойовий вишкіл на полі бою з безпосереднім вогневим контактом з численним і небезпечним противником. Не раз вони проявляли величезну сміливість і завзяття, виконуючи свій обов’язок. Тому командир батальйону висловив особливу гордість за побратимів зі свого батальйону та бригади в цілому. Він пишається не лише професійними якостями бійців, але і їхньою хоробрістю, здатністю вистоювати у складних і небезпечних умовах, підтримувати одне одного і зберігати вірність побратимам.
 
Історія підрозділу складається з багатьох сторінок, починаючи з Сєверодонецька, Лисичанська, Сіверська і до Донецького аеропорту. Бійці ремонтно-відновлювального батальйону пройшли значний шлях, і на жодного з них у командування не було нарікань чи зауважень. За весь час бойових дій з початку повномасштабної війни бійцями батальйону було відремонтовано загалом понад 100 одиниць броньованої техніки. Завдяки їх ефективній роботі техніка, а це танки, бойові та інші військові машини, попри пошкодження різного рівня тяжкості, знову в строю і продовжують нищити ворога.
 
Перемога буде за нами, впевнені військові з Підрозділу ремонтно-відновлювального батальйону 115 окремої механізованої бригади. Це стимулює їх продовжувати щодня в умовах величезної небезпеки виконання своєї надважливої роботи. Їх надихає любов до України та переконання, що найближчим часом всі окупанти зустрінуть свою загибель на українській землі.
Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 rivne-inform

Мої відео