Рівне Інформ

Ярослав КРЕСЛОВ, патріотичний волонтер ЗСУ, ремонтує бойові автівки

Ярослав КРЕСЛОВ, патріотичний волонтер ЗСУ, ремонтує бойові автівки
303302 ПЕРЕГЛЯДІВ

В умовах війни, що триває вже більше ніж пів року, кожен українець усіма можливими й, інколи здавалося б не доступними способами, намагається допомогти нашим бійцям та підтримати їх у боротьбі з окупантом. Серед таких героїв тилу варто виділити й Креслова Ярослава – звичайного майстра з невеличкого села, який власноруч займається ремонтом транспорту для наших Збройних Сил України.  

 З самого початку війни він та його сім’я підтримують наших героїв. Стати волонтерами вони вирішили відразу ж, розуміючи, що допомога солдатам є завжди актуальною та дуже важливою. Ярослав, його жінка Аліна вже не вперше покладають усіх зусиль задля такої справи, вони впевнені, що власним прикладом вчать своїх дітей – Богдана та Вероніку, любові до батьківщини, відданості та готовності допомагати усім та кожному, хто цього потребує. 

 Ярослав є яскравим прикладом того, що допомогти може дійсно кожен. Здавалося б, звичайний майстер, виконав те, що вміє робити вже не перший рік, але саме завдяки таким людям, завдяки спільній підтримці, ми й наближаємо довгоочікувану перемогу.

Ярослав Креслов

 

Теги: Ярослав Креслов,волонтер, Незалежний Медіа Форум, Агресія росії в Україні, Волонтери, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF

© 2020 rivne-inform

Мої відео