Рівне Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ : поєднання професіоналізму та сміливості

115 окрема механізована бригада ЗСУ : поєднання професіоналізму та сміливості
49567 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Уже продовж майже року військові Збройних Сил України захищають нашу країну від загарбників. Довгі роки вони зазіхали на наші права та території, ділили їх як їм заманеться на карті та насміхалися над лихами, що траплялися в країні. Їм не давало спокою наше право на життя та незалежне існування України, що певно було через заздрість та власну нікчемність, що підтвердилося за цей час.

Ще до 24 лютого 2022 року країна-агресор не могла жити спокійно без хворих амбіцій і лише підтвердила свої намагання підкорити та контролювати Україну, коли посміла розпочати вторгнення. Але це лише її проблеми й вони нас аж ніяк не стосуються, тому бійці українських Збройних сил, разом з волонтерами та допомогою українців роблять усе можливе, щоб не лише не дати можливості загарбникам піти далі, ніж вони вже зайшли, але й прогнати їх з нашої землі далеко за кордони України.

Наші незламні герої боронять наше право бути у європейському просторі та будувати своє майбутнє самостійно, де немає місця ворогу, що ладен нести тільки біль, розруху та нещастя. Вони як лицарі, що до останнього стоять на захисті своїх рідних, близький та кожного, хто як і вони вірно допомагають гнати недруга з власних територій. І у нас це вийде, бо добро завжди перемагає зло.

Як і у багатьох інших підрозділах Збройних Сил України, у 115-тій окремій механізованій бригаді поєднано найважливіші для війни компоненти, а саме: досвідчене командування, що має і профільну освіту та необхідні знання, готовність до найнеочікуваніших поворотів долі, і молоду гарячу кров. Цим полум’ям в жилах, ще з початком повномасштабної війни, армію поповнили славні українські й не тільки добровольці, які, навіть не маючи військової освіти чи достатнього досвіду, готові до боротьби. Вони сповнені натхненням, вірою у перемозі та прагненням захистити свою Батьківщину та усіх українців – свій народ.

115 бригада Збройних Сил України саме і є такою. Вона поєднала у собі найкращих й справжніх українських патріотів, що готові боронити свою країну до останнього. Бійці бригади з перших днів поринули у запеклі бої та мають неоціненний досвід, тому їх з гордістю можна назвати охрещених вогнем і сталлю. Вони пройшли бої на сході держави, де позиції максимально близько до ворога й неодноразово опинялися в оточенні, але перемагали й нищили усіх росіян до останнього. Це додавало їм сил та віри у майбутнє, подвоювало їхнє прагнення до перемоги.

Перебуваючи на передовій, кожен з них був змушений пізнати не тільки військову майстерність, а й стати спеціалістами та безлічі сфер. Щоб укріпитися на позиціях і не підпустити окупанта, вони самостійно рити окопи, будувати бліндажі та укріплювати свої позиції. Ворог постійно вів обстріли та усіма доступними способами намагався дістати наших хлопців, але марно. Навіть в найнебезпечніші хвилини, вони продовжували свою справу, не зважаючи ні на відсутність досвіду чи найнеобхіднішого обладнання, все що можливо використати – підходить.

Особливо відзначилися наші воїни під час битв у найгарячіших точках. Вони були чи не у всій Луганській області, де від запеклих боїв земля буквально горіла. Чим же ці точки найнебезпечніші? Це була оборона поблизу кордону, звідки повсякчас прилітало великими калібрами. Їхні позиції пролягали максимально близько до росіян, а ті користувалися цим до останнього.

Наші хлопці, безумовно, герої та справжні патріоти, що поєднують у собі та професіоналізм, і сміливість. Вони безжальні та жорстокі до загарбників і дають їм те, що ті заслуговують, а саме кару. Всіма силами вони наближають перемогу і їх досягнення – це неоціненний скарб, вони наш скарб і наша гордість!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 rivne-inform

Мої відео