Рівне Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ : трофеї фронту

115 окрема механізована бригада ЗСУ : трофеї фронту
41485 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сучасні війни потребують сучасного підходу і це саме про наших героїв зі Збройних Сил України. Як би ворог не хвалився своєю міццю та силою, а ці хлопці здатні на неймовірне і вони готові продовжувати доводити, що не таке страшне те московське лихо, яким воно хоче показатися та яким його багато хто бачить.

 

Ще з перших днів по нашій землі їхали колони ворожої техніки. Бронетранспортери, танки, артилерійські установки й не тільки, все це безжально нищило все на своєму шляху, тримаючи шлях до Києва. Але ворог не знав, не очікував, що попереду його чекають не квіти та радісні крики мирного населення, його чекає справжнє пекло.

 

Українські військові не лише ефективно знищують ворожу техніку, але й захоплюють її, опановують та використовують проти окупантів. Такі трофеї нині складають значну частину військового арсеналу України та все завдяки спільній праці мирного населення та військових, а не рідко й самим окупантам, що від страху полишають власні бойові машини. Завдяки цьому російська техніка тепер воює проти самої ж російської армії, що, як було доведено безліччю прикладів, не вміють нормально користуватися власною зброєю.

 

Збройні Сили України, за час активної фази війни, захопили багато трофеїв і зараз їх успішно застосовують у битвах. Переважна їх частина – це танки, але не рідко зустрічаються реактивні системи залпового вогню, самохідні артилерійські установки, гармати та бронетранспортери. На початку вторгнення, у випадку відступу чи можливості захоплення нашими військами ворожої техніки, окупанти власноруч нищили транспорт і зброю, щоб та не дісталася українській стороні. Пізніше все змінилося та екіпажі власноруч кидали бойові машини на полі бою за найменших пошкоджень і досить часто абсолютно цілими, а лише через відсутність пального. Цим і користуються наші військові, таку техніку можна відремонтувати, заправити, підправити та активно використовувати проти ворога.

 

Військові 115-тої окремою механізованої бригади Збройних Сил України не відстають від своїх колег у здобуванні трофейної техніки. На їх позиціях окупанти часто так швидко та активно тікали, рятуючись від наших воїнів, що кидали й техніку, і боєкомплекти, і навіть особисті речі. Серед таких подарунків нашим хлопцям вдавалося отримати та бронетранспортери й, не так давно, майже неушкоджену бойову машину піхоти, відому як БМП-1.

 

Отриманий транспорт швидко й оперативно передають ремонтно-відновлювальному батальйону, який в короткі строки повертає техніку на колеса чи гусениці та відправляє на протистояння ворогу. Завдяки гарному забезпеченню, наші ремонтники мають усе необхідне для реабілітації пошкодженого транспорту та зброї, що в умовах активної війни є життєво-необхідним для бійців. Отримуючи нові трофеї, Збройні сили з посмішкою повторюють, що ворожа армія активно допомагає Україні з постачанням зброї проти них же самих, за що окупанту варто подякувати.

 

Такі здобутки далеко не перший і точно не останній у наших воїнів. Як показує досвід аж від початку повномасштабного вторгнення росії, відбирати у другої армії світу не завжди потрібно, вони й самі не проти поділитися усім, що допоможе їх гнати з української землі. На сьогодні, армія ворога дійсно стає все вагомішим постачальником військової техніки та боєприпасів для українських військових. Така їх «підтримка» не тільки пришвидшує наближення нашої Перемоги, вона допомагає знищувати окупантів швидше і якісніше.

 

Більше таких здобутків нашим воїнам, а ще краще, щоб ворог не тільки полишав зброю, але й нищив власноруч самого себе. Все буде Україна!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 rivne-inform

Мої відео