Рівне Інформ

Кабінет міністрів продовжив реалізацію пілотного проєкту «пакунок малюка» до кінця 2024 року

Кабінет міністрів продовжив реалізацію пілотного проєкту «пакунок малюка» до кінця 2024 року
340859 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кабінет міністрів продовжив реалізацію пілотного проєкту «пакунок малюка» до кінця 2024 року і визначив Державну службу у справах дітей органом, відповідальним за виплату грошової компенсації.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до постанови КМУ від 29.07.2020 №744 «Деякі питання реалізації пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» в частині продовження реалізації пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» до 31.12.2024», - йдеться в повідомленні.

З метою удосконалення механізму контролю за цільовим використанням коштів грошової компенсації Державна служба у справах дітей визначена органом, відповідальним за виплату грошової компенсації, а також відповідальним за реалізацію політики щодо надання «пакунка малюка».

Як повідомлялося, упродовж 2023 року бебі-бокси від Міністерства соціальної політики отримали понад 37,3 тис. українських родин. На реалізацію програми одноразової допомоги у натуральній або грошовій формі «пакунок малюка» в бюджеті на 2023 рік було закладено 1,4 млрд грн.

 

© 2020 rivne-inform

Мої відео