Рівне Інформ

Українські домашні тварини отримають QR паспорти

Українські домашні тварини отримають QR паспорти
258143 ПЕРЕГЛЯДІВ

Недарма кажуть, що домашні улюбленці –це маленька частинка нашої родини, але що робити коли вони губляться на вулиці? І як заподіяти тому, щоб безпритульних тварин стало менше?

Зараз у світі є дійсною база реєстрації Animal ID.Кожний улюбленець тепер може мати жетон із номером QR,номер індивідуального ID штрих-коду та номер власника .За допомогою цих зручностей, ви  навіть спокійно можете відправлятись за кордон з вашим чотирилапим другом. Адже Animal ID активно співпрацює з Європейською асоціацією єдиних баз даних.

Якщо тваринка загубиться ,то будьте спокійні, штрих-код дозволяє автоматично просліджувати місце знаходження улюбленця .

Також реєстр домашніх тварин з легкістю допомагає знайти горе-господарів ,які залишили чотирилапих. Якщо собаку щось вкусило, не доведеться везти її до ветеринара та перевіряти на сказ. Усе буде зрозуміло спочатку. По штрих –коду ви зможете визначити чи робили собаці щеплення.

До речі ,в багатьох цивілізованих країнах реєстр домашніх улюбленців обов’язковий. До вас прямо на вулиці має право підійти поліцейський та попросити документи. Вартість OR паспорта близько 150 грн. В Україні можна знайти і дешевше.

© 2020 rivne-inform

Мої відео