Рівне Інформ

СЛОВА 11 СВЯТИХ, СКАЗАНІ ПЕРЕД СМЕРТЮ

СЛОВА 11 СВЯТИХ, СКАЗАНІ ПЕРЕД СМЕРТЮ
152915 ПЕРЕГЛЯДІВ

Багатьом із нас смерть може видаватися страшною перспективою. Ніхто не знає точно, що станеться, коли ми помремо, а ця непевність може викликати неспокій на ложі смерті. Святі таких страхів не мали. Вони не боялися «великого невідомого» і з надією приймали свою смерть. Вона була чимсь, на що вони давно чекали, й тому вони з нетерпінням її приймали, коли наставав їхній час. Цей дух надії особливо проявляється в передсмертних словах святих, що були сказані в ту мить, коли вони бачили, що на них чекає у вічності.

1.Тереза з Лізьє «Я досягла точки, коли більше не можу страждати, бо всі страждання для мене солодкі… Боже мій, люблю Тебе».  

2.Святий Августин «Нехай буде воля Твоя. Прийди, Господи Ісусе!»  

3.Святий Антоній Падуанський «Бачу Господа мого!»  

4.Мати Тереза з Калькутти «Ісусе, люблю Тебе, Ісусе, люблю Тебе».  

5.Йоан Павло ІІ «Дозвольте мені відійти до Дому Отця».  

6.Падре Піо «Ісусе, Маріє».  

7.Святий Томас Мор «Помираю як добрий слуга короля, але насамперед — Бога».  

8.Жанна д’Арк «Ісус, Ісус, Ісус!»  

 9.Свята Марія Ґоретті «Я прощаю Алессандро Серенелі.. [її вбивця] і хочу, щоб він був зі мною назавжди в Небі».  

10.Роза з Вітербо «Помираю з радістю, бо прагну бути з’єднана з моїм Богом. Живи так, щоб не боятися смерті. Для тих, хто добре живе на світі, смерть не страшна, а солодка й цінна».    

11.Дон Боско «Любіть одне одного взаємно як брати. Робіть добро всім, нікому не завдавайте кривди… Скажіть моїм хлопчикам, що я чекаю на них усіх у раю».

Джерело: CREDO: https://credo.pro

Переклад CREDO за: Філіпп Кослоскі, Aleteia

Теги: 11 святих,Тереза Лізьє ,Святий Августин ,Святий Антоній Падуанський ,Мати Тереза з Калькутти ,Йоан Павло ІІ ,Падре Піо ,Святий Томас Мор ,Жанна д’Арк ,Свята Марія Ґоретті ,Роза з Вітербо ,Дон Боско

© 2020 rivne-inform

Мої відео