Рівне Інформ

Доставка піци Дніпро: Приготування тонкої справжньої Італійської піци

Доставка піци Дніпро: Приготування тонкої справжньої Італійської піци
208025 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як приготувати тонку справжню піцу яку ми так любимо замовляти у ресторані задають питання багато господинь. В першу чергу все залежить від тіста. У ресторанній воно тонке та хрустке з красивою золотавою скоринкою, а в домашній, навпаки – пишне, товсте та високе не схоже на піцу.

Простий рецепт тонкої піци. Для того щоб досягти бажаного результату – тонке, хрустке тісто дуже важливо дотримуватися рецептури та технології розказування тіста. Класичне тісто для піци завжди готується на дріжджах.

Для того щоб отримати тісто слід приготувати опару - в глибоку миску налийте теплої води, додайте цукор, сіль, дріжджі й одну столову ложку борошна. Перемішайте все так щоб не було комочків та залишите на 10-15 хвилин опарі настоятись. Після чого можна замішувати тісто для майбутньої піци. В окремій мисці потрібно змішати борошно, що залишилося додати сіль, оливкову або соняшникову олію, а також влити приготовлену опару та замісити тісто. Ідеальне тісто для тонкої піци повинно бути пластичним та добре відставати від рук, але при цьому не рватися, тоді піца вийде такою, як потрібно.

Після того як тісто готове, настає найважливіший етап - розкачати його тому що тонке тісто – це правильно розкатане тісто. Саме тому професійні пицайола розкочують тісто не качалкою, а розтягують його прокручуючи багато разів на руках. Так основа для піци виходить тонкою по середині з товстими краями. Але, звичайно ж, можна використовувати і звичну для нас качалку.

Після того, як тісто готове можна починати наповнювати піцу улюбленою начинкою. Після чого потрібно тільки приготувати піцу.  Всього лише 10-12 хвилин при температурі 250 градусів і все найкраща італійська піца готова.

Автор: admin.tselishev

© 2020 rivne-inform

Мої відео