Рівне Інформ

Випуск магістрів - 2019 Інституту бізнес-освіти КНЕУ

Випуск магістрів - 2019 Інституту бізнес-освіти КНЕУ
34891 ПЕРЕГЛЯДІВ
Урочиста церемонія - випуск 100 магістрів Інституту бізнес-освіти – відбувся 6 грудня 2019 р. у КНЕУ. Це було подвійне свято, у 2019 р. Інституту бізнес-освіти виповнилося 25 років, і вперше міжнародні Сертифікати зарубіжного партнера КНЕУ - Лондонської школи бізнесу та фінансів магістрам вручала представник школи з Великобританії Дессі Оганіанс.

Директор Інституту бізнес-освіти професор Анатолій Михайлович Поручник побажав магістрам бути інноваційними, креативними, рухатися вперед, запроваджувати нові бізнес-проекти та водночас залишатися людяними, толерантними, відкритими до суспільства та соціально відповідальними бізнесменами і менеджерами.

Дессі Оганіанс побажала магістрам бути завжди лідерами у сучасному глобальному світі з його серйозними викликами та вміти застосовувати набуті знання і навички в своїй професійній діяльності.
Також виступили випускники магістерських програм, яких переповнювали емоції: Юліана Стеценко - Програма «Бізнес-адміністрування» МБА; Теодор Ігнатов – англомовна MBA; Тетяна Котовська – Програма «Менеджмент проектів і консалтингу»; Володимир Кирилюк – Програма «Управління персоналом».
Вітаємо усіх випускників і бажаємо успіхів у професійному житті!
 
Фахівець з комунікацій I категорії ВСЗ КНЕУ Анастасія Рогачова (фото)
Теги: кнеу, магістри,MBA,Інститут бізнес-освіти,випуск,Оганіанс

© 2020 rivne-inform

Мої відео