Рівне Інформ

Поліцейські Донеччини вилучили схрон боєприпасів

34242 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час відпрацювання Мангушського району правоохоронці виявили мінометні міни у покинутій базі відпочинку. 35 вибухонебезпечних предметів були виявлені за допомогою службової собаки. В профілактичних заходах були задіяні співробітники поліції Донецької області, військовослужбовці НГУ та поліцейські зі складу ООС.

Відпрацювання було проведене на території населених пунктів поблизу м. Маріуполь – смт Мангуш, с. Урзуф, с. Юр’ївка, с. Мелекіно, с. Бабах-Тарама.

Близько 100 співробітників Нацполіції були задіяні у піших та автопатрулях.

Заходи були спрямовані для попередження та розкриття тяжких злочинів, стабілізацію криміногенної обстановки у населених пунктах, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян та запобігання незаконному обігу зброї.

Під час комплексних заходів у с. Юр’ївка поліцейські виявили боєприпаси у непрацюючій базі відпочинку. Схрон небезпечних предметів складався з мінометних мін, танкових боєприпасів та артилерійських снарядів. Загальна кількість - 35 одиниць.

Боєприпаси були виявлені за допомогою службової собаки, яка вказала правоохоронцям на місце.

За підсумками проведених заходів поліцейські перевірили більше 100 транспортних засобів та склали відносно порушників 6 адмінпротоколів. Один з водіїв був притягнутий до відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Окрім того, виявлено два водія, які перевозили зброю та патрони. Обидва зловмисники повідомили, що знайшли небезпечні предмети. Наразі інформацію перевіряють слідчі.

Також правоохоронці виявили автомобіль, який знаходиться у розшуку та жінку, яка підозрюється у наркозлочині.

Профілактичні відпрацювання триватимуть далі.

 

Відділ комунікації поліції

Донецькій області

© 2020 rivne-inform

Мої відео