Рівне Інформ

Петровський Олександр Володимирович: дружини та матері воїнів АТО заслуговують на достойні нагороди та фінансову допомогу

Петровський Олександр Володимирович: дружини та матері воїнів АТО заслуговують на достойні нагороди та фінансову допомогу
39327 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий дніпровський підприємець та меценат Петровський Олександр Володимирович, засновник і президент благодійного фонду «Солідарність», нещодавно вкотре нагадав суспільству про необхідність допомагати жінкам, які чекають на захисників України в ООС.

Цього разу у музеї АТО у Дніпрі за ініціативи Олександра Володимировича відбулося нагородження дружин та матерів українських військових.

 

У першу чергу нагородили жінок, які підтримували військових і добровольців, що першими пішли захищати Україну з першого дня російської агресії. Матерям бійців подякували за достойне виховання їхніх дітей, а дружинам – за постійну підтримку чоловіків у непростий період. Спеціальними медалями «Чарівна сила України» були нагороджені 2 матері та 8 дружин військових.

Петровський Олександр Володимирович та очолюваний ним фонд «Солідарність» надали фінансову допомогу, необхідну для виготовлення нагород.

За це меценату висловило подяку Управління геральдики України.

У нагородженні жінок взяли участь також директор місцевого музично-драматичного театру Оксана Петровська, керівник капеланського відділу Дніпровської Єпархії Православної церкви України і одночасно генерал-полковник Володимир Мельниченко.

Теги: Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2020 rivne-inform

Мої відео