Рівне Інформ

Військова прокуратура Одеського гарнізону досліджує обставини загибелі військовослужбовця 11 окремого мотопіхотного батальйону

169182 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону розпочато кримінальне провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 121 КК України), що спричинило смерть військовослужбовця однієї з військових частин, що розташована в Одеській області.

Попередньо встановлено, що 15.01.2021 між трьома військовослужбовцями-контрактниками, які разом вживали алкогольні напої стався конфлікт, у ході якого двоє з них побили свого співслужбовця 1988 року народження.


17.01.2021 потерпілий був доставлений до Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, де наступного дня від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні.


Наразі з’ясовуються мотиви конфлікту, причини смерті військовослужбовця та інші обставини трагедії, а також призначено низку судово-медичних експертиз, допитуються свідки.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого відділу Подільського управління поліції Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Теги: Військовослужбовці,Військова Прокуратура,тілесні ушкодження,Подільськ

© 2020 rivne-inform

Мої відео