Рівне Інформ

Небезпечна вакцина: чому щеплення від COVID-19 може стати фатальним?

Небезпечна вакцина: чому щеплення від COVID-19 може стати фатальним?
29172 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вакцина від коронавірусу є найжаданішим препаратом для багатьох країн. Виробники сучасних препаратів не спростовують того, що від нових ліків існують побічні реакції. В інструкції прописані усі симптоми, які можуть виникнути, одна із них – смерть. Смерть від ліків або щеплення це один на мільйон випадок. Чим більше щеплень роблять від коронавірусу по світу, тим більше ми чуємо новин про смерть. Перед тим, як вакцинуватися потрібно пройти повне медичне обстеження, щоб не було фатальних випадків. Як і у кожного препарату є лікарські протипоказання, яких потрібно дотримуватися, а не нехтувати.

На сьогодні у світі зробили понад 173 мільйонів щеплень, а кожен день дають згоду на вакцинацію по шість мільйонів. В Німеччині, США, Перу, Бельгії просочується інформація того, що вже більшість людей померло після щеплень від коронавірусу. Однак медичні дослідження спростовують те, що смерть пацієнтів пов’язана з вакциною. В цих країнах нараховується 50 мільйонів вже зроблених щеплень від коронавірусу.

Хоч в Німеччині офіційно підтверджених смертей від вакцинації не було, але Інститут Пауля Ерліха проаналізували ситуацію в країні й опублікували інформацію, що 113 смертей відбулися через деяких час після щеплення. Жертви були віком від 46 до 100 років. Смерть до людей після щеплення приходила й через годину, й через 19 днів. Один із померлих отримав дві дози вакцини, бо саме такої дози потрібно організму, щоб оминути вірусну хворобу COVID-19. Інші 43 пацієнти після дослідження організму померли, як виявилося від інших інфекцій, які не витримала людина, але не від коронавірусу. Усі жертви мали серйозні захворювання. Інститут зазначає, що жертв навіть менше, ніж очікувалось, їх би було набагато більше, якщо люди помирали від ковіду. Смертність в Німеччині після введення вакцинації значно зменшилась у світовій статистиці.

В Іспанії жертвами стали дев’ятеро людей похилого віку, які перебували в будинку для літніх людей. Керівник будинку для людей похилого віку каже, що пацієнти померли на п’ятий день після введення вакцини. Лікарі кажуть, що вакцина може не допомогти й не діяти, якщо щеплення зробили до інфекційного зараження організму. Після щеплення в людей, які померли з’явилися симптоми коронавірусу. Тобто щеплення зробили під час тяжкої форми коронавірусу у пацієнта.

В Норвегії також було зафіксовано у літньому будинку 33 смерті після смерті, але усі вони в результаті тяжкої форми коронавірусної інфекції. Медсестри кажуть, що кожного дня помирають у будинку люди через вік й інші хвороби, тому смерть пацієнтів може бути спричинена не від вакцини.

В Україні також зафіксували 23 березня смертельний випадок після щеплення. Нею виявилася військова жінка з Одеси, якій було 43 роки. Жінку вакцинували 21 березня, а померла вона через 2 дні після щеплення. Доказів того, що смерть наступила через вакцину поки що немає. Начальник медичної служби, де жінка проходила службу каже, що пацієнтка не мала жодних скарг протягом цих двох днів. Однак 23 березня за межами військової частини вона знепритомніла й спроби її врятувати були безуспішні. МОЗ каже, що смерть прийшла внаслідок розладів кровообігу, бо жінка мала серцево-судинні захворювання. Вони додали також, що цим самим препаратом у той же день прищепили дев’ятьох, які зараз добре себе почувають. Станом на 19 березня, у світі введено понад 397 млн доз вакцини проти Covid-19. Відповідно до наявних даних ВООЗ, не зафіксовано жодного випадку смерті від вакцини проти коронавірусу.

© 2020 rivne-inform

Мої відео