Рівне Інформ

СБУ України проводитиме антитеррористичні вчення

СБУ України проводитиме антитеррористичні вчення
56784 ПЕРЕГЛЯДІВ


Пресс-центр Служби безпеки України повідомив, що планує маштабні антитерористичні вчення у більшості регіонів України. На разі, у деяких регіонах вже розпочато тренувальні заходи, а саме в Харківськів, Херсонській та Сумській.


Як було повідомлено, посилену увагу надаватимуть обробці дій по захисту стратегічно важливих об'єктів і меж держави. Ціллю є довершити протидію можливим террорестичним та диверсійним загрозам.
У ході тренувань під посиленим захистом є об'єкти критичної інфраструктури, тобто активи, які необхідні для функціонування суспільства та економіки, а саме: укриття, обігрів, сільське господарсто, виготовлення продуктів харчування та транспортоної системи.
У вченнях приймають участь наступні підрозділи: Служба безпеки України, Прикордонні служби, Озброєні сили України, Національна поліція, Служба з надзвичайних ситуацій, Національна гвардія та представники органів місцевого самоврядування.

Варто зазначити, що усі тренування проводимуться у максимально наближеному вигляді до реальності, окрім цього, окремі райони можуть бути введені у спеціальний режим, який передбачає собою заборону транспортного руху та пішоходів, перевірка документів, огляд автомобів і тому подібне.
Служба безпеки України просить усіх українців віднестися з розумінням до тимчасових незручностей та відповідно реагувати на прохання правоохоронців. Крім цього, правоохоронці просять бути обачними та у разі потреби інформувати про підозри за номером 0800501482, якщо:
1. прибуття підозрілих лиць;                                               
2.перебування лиць, що цікавляться військовими об'єктами;                                                          
3. перебування лиць, що цікавляться об'єктами критичної інфраструктури;                                          

4.поява підозрілих транспортів;                                          
5. поява підозрілих безпілотників;                                                           
6. отримання інформації про недобросовісні наміри, такі як терорестична та диверсійна діяльність.
Тобто, про усі дії, об'єкти, які викликають підозру чи загрозу.                                              



© 2020 rivne-inform

Мої відео