Рівне Інформ

Критичні показники госпіталізованих

Критичні показники госпіталізованих
56523 ПЕРЕГЛЯДІВ



У столиці та 18 регіонах рівень госпіталізації інфікованих коронавірусом перевищює критичний показник 60 на 100 000 населення. Про це проінформували з Міністерства охорони здоров'я.

На разі відомо, що минулі дні показник госпіталізації був дуже великим. Критичні показники були зафіксовані у Києві, Київській області, Чернігівській, Чернівецькій, Черкаській, Хмельницькій, Харківській, Вінницькій, Волинській, Сумській, Полтавській, Одеській, Рівненській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській областях. Варто зазначити, що на разі, при максимально допустимому показнику госпіталізації в 65%, у Києві вже більше -74%, було поки 18 квітня показник не досяг 76,3%. Далі йде Одеський регіон з показником у 71,7% та Львовський регіон з 69,1%.                 
Нижче буде градація регіонів від найбільшого показника до найменщого, госпіталізації на 100 000 населення:   
1. 117,3 у Хмельницькій області;                         
2. 97,2 У Чернігівській області;                                                  
3. 89,4 у Сумській області;                                                           
4. 89,1 у Черкаській області;                                             
Нагадаємо. що за показниками у червоній зоні залишаються 13 регіонів, а саме: Київ, Киівська область, Житомирська, Сумська, Запоріжська, Харківська, Хмельницька, Львівська, Ніколаєвська, Полтавська, Одеська, Чернігівська та Чернівецька. У жовтій зоні знаходяться 3 області: Закарпатська, Івано-Франківська, Херсонська. Це регіони з найменшими обмеженнями. І усі інші регіони в оранжевій зоні. І так буде до кінця місяця, а саме 30 квітня.                                                  

© 2020 rivne-inform

Мої відео