Рівне Інформ

Джо Байден назвав Путіна вбивцею

Джо Байден назвав Путіна вбивцею
54617 ПЕРЕГЛЯДІВ


21 квітня було опубліковане інтерв'ю з екс-посолом Сполучених Штатів Америки Джоном Хербстом, в якому розказав про своє ставлення до висловлювання президента Джо Байдена.                                                                                     


" Я був дипломатом багато років та вважаю, що називати Путіна вбивцею було помилкою Байдена. Він не помилився в оцінці Путіна. Проте помилка заключалася у тому, що президент не повинен був говорити це публічно", - пояснив Джон Хербст. Оскільки це не дуже відповідає його політиці, яка націлена на протистоянні агресії з боку Кремля.                                                                                                               


Про саме висловлювання у адрес Путіна Володимира Володимировича, було відомо 17 березня, після інтерв'ю з президентом Сполучених Штатів Америки. Це спровокувало нову кризисну ситуацію в відносинах між Америкою та Російською Федерацією. Головою Білого дому було заявлено, що за даними американської розвідки, Росія проводила дискредитаційну компанію проти Байдена під час виборів у 2020 році. Результати розвідки показали, що її особисто санкціонував Путів Володимир Володимирович.                         


Також, Російська Федерація, у день оприлюднення інтерв'ю викликала свого посла до Міністерства іноземних справ Росії. Пояснили це тим, що була необхідна консультація для аналізу подальших відносин між Росією та Сполученими Штатами Америки.           
Відповідь від Путіна не змусила на себе довго чекати, і вже 18 березня, Володимир Володимирович побажав Джо Байдену міцного здоров'я та додав: " Хто як обзивається, той так і називається". За цим послідувала пропозиція зустрітися у прямому ефірі 19 чи 22 березня. На що у Білому домі не дали згоди, адже вже президенти спілкувалися. Якщо дослівно, то прес-секретар Байдена Джен Псакі відмітила, що голова Білого дому у найближчі дні не матиме часу. Оскільки вже була зустріч з президентом Російсько Федерації і є інші світові лідери, з якими ще не було взаємодії.

© 2020 rivne-inform

Мої відео