Рівне Інформ

Тарас Грень: Державні виконавці Волині стягнули 126 826 гривень боргу з аліментів з жителя Ковельського району

Тарас Грень: Державні виконавці Волині стягнули 126 826 гривень боргу з аліментів з жителя Ковельського району
365014 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання 2 малолітніх дітей перебувало на виконанні в Ковельському відділі державної виконавчої служби у Ковельському районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) з грудня 2016 року. Провадження відкрили на виконання виконавчого листа Ковельського міськрайонного суду.
Державний виконавець вніс відомості про батька - неплатника аліментів до Єдиного реєстру боржників. Крім того, згідно з постановами для забезпечення вимог щодо сплати аліментів, до боржника застосовано заходи, передбачені частиною 9 статті 71 Закону України «Про виконавче провадження». Йдеться про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України, у праві керування транспортними засобами, у праві користування зброєю, у праві полювання.
Після застосування встановлених законом обмежень боржник сплатив у повному обсязі борг 79 266 грн, штраф у сумі 39 633 грн та виконавчий збір у сумі 7 926 грн. Загальна сума сплачених коштів — 126 826 грн

© 2020 rivne-inform

Мої відео