Рівне Інформ

На Одещині правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у зґвалтуванні малолітньої дівчинким.

334929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правопорушнику оголосили підозру за ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України. Поліцейські клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Повідомлення про злочин надійшло до правоохоронних органів Одещини в суботу пообіді. Було встановлено, що зловмисник пристав з розмовою до 8-річної дитини, коли та каталася по вулиці біля дому на велосипеді. Заговоривши дівчинку, він непомітно завів її до закинутої будівлі, де і вчинив з нею насильницькі дії сексуального характеру.

Потерпіла одразу розповіла все рідним та поліції, детально описавши зловмисника, що дало змогу швидко встановити його особу та місце знаходження.

На пошуки правопорушника разом з поліцейськими були задіяні прикордонники, приєдналися також чи не всі односельці дівчинки. Кілька годин вони прочісували вулиці, закинуті будівлі, лісопосадки та поля, і на околиці села в спорудженій зловмисником халабуді, затримали його.

Чоловік веде жебрацький спосіб життя і має не одну судимість за майнові та наркозлочини.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і повідомили йому про підозру у зґвалтуванні малолітньої. За такий злочин передбачене позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Автор: МВС Одеса

© 2020 rivne-inform

Мої відео