Рівне Інформ

З приємними сюрпризами, щирими посмішками та теплими обіймами.

402770 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дощова погода, через яку довелося відкласти заплановані заходи у міському саду та парках Одеси, не завадила правоохоронцям влаштувати для юних одеситів і жителів області справжнє свято дитинства.

У перший день літа правоохоронці відвідали підопічних діток із кризових сімей, інтернатів та інших дитячих закладів. З багатьма із них у цьому році таких зустрічей пройшло чимало, але пов’язані вони були з обговоренням та вирішенням важливих безпекових і правоохоронних питань. Нині ж – суцільне свято з гостинцями та розвагами.

Святкова програма містила концерти, конкурси, ігри, екскурсії, походи в кафе, малювання, перегляд мультиків, перевтілення у поліцейських і багато чого іншого цікавого, веселого та душевного.

Найбільше бажання дорослих, щоб їхні діти – радість, натхнення та сенс життя – були розумними, здоровими, хорошими, самодостатніми, а головне – щасливими людьми. Буває життя замало, щоб навчитися, як цього досягти. Насправді ж треба просто бути чуйними, добрими та уважними до них, попри те, що не зручно або, як інколи здається, не заслугували.

Зі святом вас, хлопці та дівчатка. Будьте нам щасливі.

 

Автор: МВС Одеса

© 2020 rivne-inform

Мої відео