Рівне Інформ

За принципової позиції прокуратури чоловік, який на очах у 13-річного сина вбив дружину, очікуватиме на вирок суду під вартою

За принципової позиції прокуратури чоловік, який на очах у 13-річного сина вбив дружину, очікуватиме на вирок суду під вартою
276208 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донецьким апеляційним судом задоволено клопотання Дружківського відділу Краматорської окружної прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 45-річному чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Нагадаємо, 20 травня 2021 року, близько 22:00, після вживання спиртних напоїв між подружжям, що мешкає у м. Дружківці і має трьох дітей, двоє з яких – неповнолітні, сталася сварка. Сховавшись від чоловіка на подвір’ї, жінка намагалась поспілкуватися телефоном зі своїм знайомим. Правопорушник побачив це та на ґрунті ревнощів завдав дружині численних ударів руками і ногами по усьому тілу, після чого кілька разів вдарив цеглиною по голові.

Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень 34-річна потерпіла померла на місці. Свідком вказаної події став 13-річний син подружжя, який зателефонував до поліції та повідомив про обставини злочину. Наступного дня підозрюваного було затримано.

14 липня 2021 року органами досудового розслідування до Дружківського міського суду спрямовано клопотання про продовження строку тримання чоловіка під вартою, у задоволенні якого судом відмовлено та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Не погодившись з ухвалою суду, прокуратура подала апеляційну скаргу.

Досудове розслідування триває.

© 2020 rivne-inform

Мої відео