Рівне Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 39-го дня російського вторгнення в Україну

400826 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Я запрошую пані Меркель і пана Саркозі відвідати Бучу й побачити, до чого за 14 років призвела політика поступок Росії. Побачити на власні очі закатованих українців і українок. Хочу, щоб мене зрозуміли правильно. Ми не звинувачуємо Захід. Ми не звинувачуємо нікого, крім конкретних російських військових, які скоїли це проти наших людей. Окрім ще тих, хто віддавав їм накази. Але ми маємо право говорити про нерішучість» - йдеться у повідомлені

Також Зеленський нагадав, що сьогодні – чотирнадцята річниця саміту НАТО в Бухаресті, коли був шанс забрати Україну із «сірої зони» на сході Європи, із «сірої зони» між НАТО й рф.

За дипломатичними формулюваннями про те, що Україна нібито може стати членом НАТО, була захована відмова приймати Україну в Альянс. Деякі політики думали, що, відмовивши Україні, зможуть заспокоїти росію, переконати її поважати Україну й нормально жити поруч із нами.

«За 14 років після того помилкового розрахунку Україна пережила революцію і вісім років війни на Донбасі. А тепер боремося за життя у найстрашнішій війні у Європі за увесь час після Другої світової», — зауважив Зеленський.

Теги: Україна понад усе!,Все буде Украина! , stoprussia

© 2020 rivne-inform

Мої відео