Рівне Інформ

Звернення Володимира Зеленського до військових ВНЗ з нагоди випуску офіцерів 23.06.2023

310326 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Що об’єднує всіх вас? Що об’єднує всіх нас? 

Перше – це вибір. Вибір власної долі та власного шляху. Служіння державі. Захист України. Свідомий вибір мільйонів, який робить усіх єдиним, монолітним військом, незалежно від статі, віку й статусу.

Цей вибір породжує другу річ, що об’єднує всіх: це відповідальність. Останні роки навчання стали для вас найбільш складними та доленосними. 

Вас усіх об’єднує не тільки спільний вибір і висока відповідальність. Вас усіх об’єднує відвага, рішучість, патріотизм. Вас об’єднує вірність Україні, готовність її захищати та прагнення її визволяти. 

А отже – і в цьому немає жодного сумніву, – є річ, яка об’єднає всіх у майбутньому. Це – перемога».

Звернення Володимира Зеленського до випускників Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Української військово-медичної академії та кафедри військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України з нагоди закінчення навчання 1060 офіцерів.

© 2020 rivne-inform

Мої відео