Рівне Інформ

У смертельній автопригоді поблизу Тернополя зіткнулися чотири автівки

165314 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася вранці, 2 грудня на шляху «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», неподалік села Байківці Тернопільського району. На трасі не розминулися чотири авто.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій автомобіля Peugeot не дотримався безпечної дистанції та врізався в авто Toyota, водійка якого намагалася здійснити маневр повороту з головної на другорядну дорогу. Від удару транспорт виїхав на зустрічну смугу. В цей час там проїжджала вантажівка DAF. Кермувальник намагаючись оминути перешкоду, зіткнувся з ще одним транспортним засобом Skoda та з’їхав в кювет.

В результаті аварії 29-річний водій Skoda загинув на місці події. Пасажирку даного авто, 31-річну вагітну мешканку Збаразького району госпіталізовано до Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина». До медзакладу з тяжкими травмами потрапив і водій Peugeot.

Пожежникам довелося здійснити деблокування потерпілого з пошкодженої автівки.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження згідно частини 2 статті 286 ККУ. Слідчі детально встановлюють усі обставини автопригоди. Триває розслідування.

КОМЕНТАР

МИКОЛА ЗЕЛЕНЕЦЬКИЙ – інспектор управління патрульної поліції в Тернопільській області

ІГОР НЕВІНСЬКИЙ – начальник рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини ДСНС України у Тернопільській області

ПЕТРО – пасажир автомобіля Peugeot

Теги: ГУНП в Тернопільській області,Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

© 2020 rivne-inform

Мої відео