Рівне Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 16 грудня 2020 року

188083 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Минулої доби, 15 грудня, російсько-окупаційні війська одинадцять разів порушили режим припинення вогню. На різних ділянках відповідальності українських бригад ворог провокував наших воїнів неприцільними обстрілами впродовж всієї доби.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» найбільше обстрілів було зафіксовано в передмісті Авдіївки. Тут ворог чотири рази відкривав вогонь в напрямку українських позицій з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Поблизу Опитного та Водяного, що на Приазов’ї противник вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» було зафіксовано два порушення припинення вогню неподалік населеного пункту Шуми. На цьому напрямку противник неодноразово використовував як підствольні, так і автоматичні станкові гранатомети, і стрілецьку зброю.
Вогневі провокації збройних формувань Російської Федерації не мали загрози для українських воїнів, тому наші захисники вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.
Від початку поточної доби, 16 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Водяного окупанти вели вогонь з станкових та ручних протитанкових гранатометів.
Провокація противника не становила загрози для наших воїнів, вогонь у відповідь не відкривався. Бойових втрат та поранень – немає.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
Минулої доби збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Ворожа вогнева активність спостерігалася поблизу населених пунктів Шуми, Авдіївка, Опитне та Водяне. Протягом доби противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Вогонь у відповідь українські захисники не відкривали. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, минулої доби представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 85 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4754 транспортних засоби та 4909 осіб. Також було затримано 3 особи, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 996 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 1105 осіб.
Слава Україні!

© 2020 rivne-inform

Мої відео