Рівне Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 6 березня 2021 року

9488 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Протягом минулої доби, 5 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Так, поблизу населеного пункту ПІСКИ, збройні формування Російської Федерації відкривали неприцільний вогонь з підствольного гранатомета та стрілецької зброї.

Загарбники здійснювали обстріл з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поруч населеного пункту ШИРОКІНЕ.
Неподалік ВОДЯНОГО окупанти вели прицільний вогонь з ручного протитанкового гранатомета, а в напрямку АВДІЇВКИ - зі стрілецької зброї. Вогнем зі станкового протитанкового гранатомета противник обстрілював наші позиції поблизу ТАЛАКІВКИ.

У передмісті населеного пункту МАР’ЇНКА, російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл наших позицій зі снайперської зброї.

Внаслідок цього, один український воїн отримав вогнепальне поранення. Військовослужбовця оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я пораненого – важкий.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців. З метою негайного припинення вогню СЦКК тричі направляла запит через СММ ОБСЕ на запровадження режиму «Тиша». Проте представники російсько-окупаційних військ продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнуті домовленості.

Від початку поточної доби, 6 березня, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

За минулу добу на території Донецької та Луганської областей територіальними органами та підрозділами поліції зареєстровано в ЄO 1582 заяв та повідомлень з них 191 з ознаками кримінальних правопорушень: Донецька – 1286 (154), Луганська – 296 (37).

Під час забезпечення публічного порядку працівниками ГУНП в Луганській та Донецької областей припинено 566 адміністративних правопорушень за наслідком чого складені відповідні протоколи. З них, 248 правопорушення у сфері безпеки Здорожнього руху, у тому числі 6 за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння).

Слава Україні!

© 2020 rivne-inform

Мої відео