Рівне Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 30 квітня 2021 року

43775 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
З метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників.
Протягом минулої доби, 29 квітня, було зафіксовано 13 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.
Зокрема, неподалік селищ НЕВЕЛЬСЬКЕ та ОПИТНЕ, російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля КРАСНОГОРІВКИ – ще й зі станкових протитанкових гранатометів. В районі населених пунктів ЛУГАНСЬКЕ та ПАВЛОПІЛЬ противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Поблизу СВІТЛОДАРСЬКА та ВОДЯНОГО ворог застосував автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети.
У передмісті ПРИЧЕПИЛІВКИ окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
В районі селищ ПІСКИ, ЗОЛОТЕ-4 та ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКЕ збройні формування Російської Федерації здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів.
Біля населеного пункту ШУМИ російські загарбники здійснили обстріл зі стрілецької зброї.
Поблизу селища НОВГОРОДСЬКЕ ворог відкривав вогонь із бойової машини піхоти та ручних протитанкових гранатометів.
Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Воїну оперативно надано медичну допомогу. Стан здоров’я пораненого – задовільний.
На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.
Станом на 7 годину ранку, 30 квітня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Неподалік АВДІЇВКИ збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів.
Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення Операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.
Слава Україні!

© 2020 rivne-inform

Мої відео