Рівне Інформ

Петровський Олександр Володимирович: новий благодійний проект «Грай і мрій» допомагає розвиватися юним талантам Дніпра

Петровський Олександр Володимирович: новий благодійний проект «Грай і мрій» допомагає розвиватися юним талантам Дніпра
120568 ПЕРЕГЛЯДІВ

У такий непростий період Міжнародний благодійний фонд «Солідарність», очолюваний меценатом Олександром Петровським, не зупиняється на наданні матеріальної допомоги всім, хто її потребує.

Організація, що надихається безпосередньо її засновником, сприяє творчому розвитку талановитої молоді регіону.

Олександр Володимирович та Фонд надали необхідну допомогу для створення дитячо-юнацької театральної студії «Грай і мрій».

Головна її мета – виявлення талановитої молоді міста Дніпра та розвиток їхніх здібностей та творчих нахилів.

Зараз актори новоствореної студії відточують свою акторську майстерність під керівництвом професіоналів своєї справи. Регулярно молоді актори ставлять вистави, які можуть побачити всі бажаючі. Чимало спектаклів молодої студії розкривають важливі сучасні проблеми соціального характеру.

Репетиційну залу акторській студії надали на території Дніпровської Єпархії, що означає: духовність та культура для організаторів на меценатів перебувають дуже близько. Найближчим часом до «Грай і мрій» запрошуватимуть дітей з інвалідністю: організатори вважають за необхідне розвивати їхні акторські таланти. Ці діти у майбутньому можуть не лише розвиватися самі, але й сприяти загальному культурному збагаченню Дніпра та цілої країни.

 

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Петровский Володимир Олеквандрович
Автор: redactor.rivne

© 2020 rivne-inform

Мої відео