Рівне Інформ

ПРИВІТАННЯ КОМАНДУВАЧА ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ ЗС УКРАЇНИ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА СЕРГІЯ НАЄВА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ КОМАНДУВАЧА ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ ЗС УКРАЇНИ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА СЕРГІЯ НАЄВА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ
231 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час робочої поїздки по підрозділах, які виконують завдання у Північній операційній зоні, командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав представників українських засобів масової інформації із Днем працівників радіо, телебачення і зв’язку.

– Ваша праця в умовах війни постійно пов’язана зі стресами, дедлайнами та нескінченними викликами, але вона дозволяє вам завжди знати про все першими й повідомляти про події вашим слухачам, глядачам, а також читачам – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач подякував медійникам за плідну роботу, побажав їм творчої наснаги, оптимізму, життєвої енергії і віри у Перемогу, вручивши грамоти, відзнаки та цінні подарунки.

 

Шановні працівники радіо, телебачення та зв‘язку України!

Сьогодні інформаційне поле битви не менш важливе, ніж щоденне просування Збройних Сил на шляху до звільнення окупованих територій.

Ваша кропітка праця у висвітлені правди б’є так само болюче ворогу по зубах, як вогонь української артилерії, нищівні удари ракетних військ та авіації.

Адже саме від вашої компетентності залежить наскільки оперативно, правдиво та реалістично буде подана інформація, і як на неї відреагують пересічні українці та світова спільнота.

У нас з Вами одна мета – Перемога, до якої ми будемо вперто йти, не покладаючи рук і не шкодуючи сил!

Разом переможемо!

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

 

© 2020 rivne-inform

Мої відео